maandag 6 oktober 2008

nice influence ;)

Ergens op internet las ik een berichtje over een interview met Mikael Flygind Larsen in een Noorse krant. Ik ging gelijk ff kijken op de website van die krant maar helaas, geen interview te vinden. Jammer dan dacht ik... maar toen verscheen er nog een berichtje waarin het ook over Davis ging. Nu werd ik (en Wendy en Kirsten ook) wel heeeel nieuwsgierig wat Mikael nu allemaal in dat interview had gezegd! Maar hoe was daar nu achter te komen?? Opeens bedacht ik dat ik de krant wel gewoon kon mailen. FF later sprak ik Kirsten op msn en die kwam met het zelfde idee dus besloot het toen gewoon echt te doen! Al snel had ik een mailtje klaar waarin ik uitlegde dat ik gezien had dat er een interview met Mikael in de krant was verschenen maar dat ik hem niet kon vinden op de website en dat ik een groot schaatsfan was en Mikael wel 1 van mijn favo's was en dat ik daarom wel erg benieuwd was naar het interview. Op de website het mailadres van de redactie gevonden en de mail werd verzonden.


Een paar dagen later nog steeds geen reactie en ik had er niet zoveel vetrouwen meer in.. maar op een dag dat alles misging opende ik weer eens me inbox en zag opeens een Noorse naam staan! Ik snel de mail openen en daarin las ik dat het interview nu op de website was gezet! :D dat was wel heel erg cool!!! Vond wel dat ik zo een leuke invloed had op die krant ;) Gelijk naar de website gegaan en het interview gaan lezen en vertalen voor Kirs, Wen en Lisan. Ook zag ik dat de persoon die mij gemaild had ook de schrijver was van het artikel ;) Het was een erg lang interview en erg leuk om zo weer eens wat van hem te horen! Hij legde nog eens uit dat het afgelopen seizoen echt niet goed ging. Er waren wel een paar goede races maar hij was te onstabiel. Er waren ook meerdere dingen die gewoon niet goed gingen in het team. Bijvoorbeeld het trainingsschema, die was niet toegespitst op elke individuele schaatser. Nu traint hij met een zelfopgerichte groep met alleen maar sprinters/middenlange afstandsspecialisten. Hij is nog steeds heel tevreden hiermee en is erg positief over komend seizoen! Zo positief dat hij denkt dat hij net zo snel kan worden als Shani Davis!

Ik ben heel benieuwd!!! Ben in ieder geval erg blij dat hij zo optimistisch en positief is en hoop dat we dit seizoen weer eens kunnen genieten van geweldige goede ritten van hem :D Ik heb er zelf ook alle vertrouwen in! Vind het ook nog steeds geweldige actie dat hij en wat anderen gewoon besloten hebben bij Muelller weg te gaan! Tot slot nog een erg mooie foto die bij het artikel stond ;) Hij heeft nog steeds ''så pene øyne'' ;)

2 opmerkingen:

- zei

ben blij dat je het voor mij hebt vertaald ;) Is toch wel makkelijker lezen :D

Globeskater zei

blijf het grappig vinden dat ze zo ineens nav mail interview toch online zetten :D