woensdag 30 september 2009

Vancouver, we're ready!! =)

Inmiddels is het wel bij me doorgedrongen dat we over 136 dagen over de oceaan gaan vliegen en naar de Olympische spelen gaan! Al vind ik het nog steeds ongelofelijk dat we gewoon toch nog kaartjes hebben gekregen! Gisteren hebben we de, tot nu toe, laatste dingetjes geregeld! Omdat we zaterdagavond na ruim 20 uur reizen in Seattle aankomen leek het ons verstandig om daar eerst te overnachten voordat we de volgende dag verder gaan naar Vancouver. Op zoek naar accomodatie daar dus! Rond het vliegveld waren er verschillende hotels en na een paar vergeleken te hebben zijn we uitgekomen bij een Best Western hotel waarvan de beschrijving en foto's er goed uitzagen en die erg goedkoop was! Ik heb nu al zin in het ontbijt waarbij je je eigen wafel schijnt kunnen te maken!


Op de terugweg vliegen we zaterdagochtend vroeg terug naar Nederland dus rijden we vrijdag al naar Seattle. Voor de nacht hebben we het zelfde hotel geboekt. Alleen Wendy vertrekt al naar een ander hostel omdat ze nog 1 1/2 week in de VS blijft!

Nu is alles geboekt! Enige wat we nu nog kunnen doen is alvast wat uitzoeken wat we allemaal kunnen en willen gaan zien! Maar verder is het denk ik ook vooral ter plekke zien hoe alles is want het zal wel allemaal anders zijn nu met de OS! Verder hebben we alvast een leuk creatief idee maar daarover later meer!

2 opmerkingen:

- zei

Jaaa we zijn er bijna klaar voor! Wel nog ff reistoestemming aanvragen anders mogen we er niet eens heen :P

Globeskater zei

Heb er echt zoooo'n zin in! Lekker naar de OS en dan voor mij nog de USA er achteraan! nog een paar dingetjes regelen en dan lekker genieten ;)