vrijdag 2 april 2010

Vancouver! Day 7 ~~~ Goodbye!

De week is omgevlogen en helaas is het vandaag alweer tijd voor Kirsten, Lisan en ik om te gaan vertrekken. Wendy blijft nog t/m zondag en gaat daarna nog rondreizen in de VS. Had graag nog langer willen blijven want Vancouver is een geweldige stad en de OS zijn superleuk om mee te maken! Maar ja, we hebben het iig een week meegemaakt!

Het laatste ontbijt bestaat uit een hele grote wafel met weer heel veel vers fruit! Daarna is het tijd voor alles in koffer proppen en die dicht doen en afscheid nemen van de eigenaars van de B&B en dan gaan we op weg. Wendy gaat ook nog ff mee want we gaan nog ff verder met onze zoektocht naar het Canada vest. In een winkelcentrum bij onze B&B had je ook nog een ''the Bay'', de winkel waar ze die vesten verkochten. Maar ook hier helaas alleen nog kindermaatjes. Lisan vond nog wel een ander leuk vest. Dan nemen we echt afscheid van Wendy en rijden met de auto naar Richmond om ook daar nog ff bij the Bay te kijken. En ook hier niks maar hier vind Kirsten nog een ander vest en zo hebben we uiteindelijk allemaal wel een Vancouver vest, alleen niet de hele mooie. Verder kopen we alledrie nog een schattige Quatschi knuffel! Bij een foodcourt kopen we nog een smoothie en gaan dan weer op weg richting de VS!

De reis gaat wel snel en ook de grens zijn we zo over. Inmiddels beginnen we wel weer trek te krijgen en dan is het makkelijk dat je in de VS om de zoveel kilometer wel een ''food exit'' hebt. Zo vinden we al snel een subway. Er werken wat vage onhandige mensen maar uiteindelijk krijgen we alle3 het broodje wat we willen en kunnen we weer verder. In de buurt van Seattle aangekomen is het makkelijk dat ons hotel dichtbij het vliegveld zit zodat we gewoon de borden naar het vliegveld kunnen volgen. Zo rijden we ff later onder het vliegveld door en zijn we daarna snel bij ons hotel. Daar checken we alvast in en gaan dan weer ff op weg. DVD's zijn hier veel goedkoper en bij de ''Best buy'' hebben ze er heel veel weet Kirsten nog van haar USA trip afgelopen zomer. Na wat rondrijden vinden we een Best Buy en helpt een erg grappige en aardige jongen ons maar helaas hebben we alle3 pech dat de serie die we willen er niet is. Daarna tijd voor het laatste diner aan deze kant van de oceaan. De plek daarvoor was al voordat we vertrokken beslist, de ''Denny's''! Er zit 1 vlak bij ons hotel en ff later geniet ik van een heerlijk groot glas Cherry Tea chiller en een mega hamburger met frites. Het is gratis refill van drinken zie ik op de menu kaart dus daar maak ik dan ook gebruik van en als dessert neem ik iets met appel en caramel wat ook goed smaakt!

Dan nog ff naar het vliegveld de auto inleveren. Dit is wat makkelijker gezegd dan gedaan want op de weg die we volgens de borden in moeten staan pinnen op de weg. Dit kan nooit goed zijn denken we en zo rijden we een heel rondje maar komen toch weer bij dezelfde weg uit. Dan rijd een auto voor ons er overheen en bedenken we dat het mss gaat als je heel langzaam rijd. Zoiets staat er ook op het bord. We proberen het gewoon en het gaat goed. De auto inleveren is dan zo gebeurd en nu weten we gelukkig ook waar we de hotel shuttlebusjes kunnen vinden. We ontdekken nu ook dat er een telefoon bij de halte staat en we bellen ons hotel. Weer in het hotel aangekomen kijken we nog ff op internet en lezen dat het kabinet is gevallen. Daarna duiken we snel ons bed in!

1 opmerking:

- zei

Was een mooie terugreis en ben blij dat we toch nog ff geshopt hebben ;) ben blij met m'n Quatschi :D en het vest natuurlijk! En Denny's was lekker, vooral die lemon tea chiller!